حسین شریعتمداری

دیروز باخبر شدیم که قرار است سریال حضرت موسی (ع) در ۵۰ قسمت با کارگردانی برادر گرامی و توانمندمان آقای ابراهیم حاتمی‌کیا ساخته شود که امید است ماجرای اصحاب اُخدود نیز در آن جای ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: در بند پایانی یادداشت روز شنبه ۱۰ آبان ۹۹ (دامنه بلند یک پیام کوتاه‌) که به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان فرانسوی اختصاص داشت، آورده بودیم: «درخصوص افسانه جعلی هولوکاست نکته با اهمیت دیگری نیز هست که در فرصتی دیگر به آن خواهیم پرداخت». درپی این وعده، شماری از خوانندگان ضمن پرس و جو از نکته مورد اشاره، خواستار پرداختن به آن شده بودند. یادداشت پیش روی پاسخی به این درخواست خوانندگان عزیز است. بخوانید!

بیشتر بخوانید:

دامنه بلندِ یک پیام کوتاه

در یادداشت روز شنبه به اسناد غیر قابل انکاری اشاره کرده بودیم که از جعلی بودن هولوکاست مورد ادعای صهیونیست‌ها و دولت‌های غربی حکایت می‌کرد ولی اکنون درپی آنیم که نشان بدهیم در اسناد تاریخی از یک هولوکاست واقعی یاد شده است که یهودیان آن زمان- بخوانید اجداد صهیونیست‌های این زمان- عامل آن بوده‌اند؛ جنایت هولناکی که به صورت یک داغ ننگ ابدی بر پیشانی صهیونیست‌ها - و نه یهودیان - نقش بسته است.

۱- در آیات ۴ تا ۷ سوره بروج از «اصحاب اُخدود» یاد شده است؛ وَالسَّمَاءِ ذَاتِ الْبُرُوجِ * وَالْیَوْمِ الْمَوْعُودِ * وَشَاهِدٍ وَمَشْهُودٍ* قُتِلَ اَصْحَابُ الْاُخْدُودِ * النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ * إِذْ هُمْ عَلَیْهَا قُعُودٌ * وَهُمْ عَلَی مَا یَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِینَ شُهُودٌ * وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا اَنْ یُؤْمِنُوا بِاللَهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ *

 «قسم به آسمان که دارای برج‌هاست / و سوگند به روزی که [برپا شدنش را] وعده داده‌اند / و قسم به شاهد و مورد مشاهده / مرگ بر اصحاب اُخدود باد (خندق‌های پر از آتش) / آن آتشی که آتش‌گیرانه‌اش فراوان و بسیار بود / هنگامی که آنان (اصحاب اُخدود در اطرافش [به تماشا] نشسته بودند / و آنچه را از شکنجه بر مؤمنان وارد می‌کردند، تماشاگر و ناظر بودند / آنان (اصحاب اُخدود) از مؤمنان انتقام نگرفتند مگر به خاطر آنکه به خدای توانای ستوده‌شده ایمان داشتند».

 و اما، ماجرا اینگونه بود که ذونواس پادشاه یمن که آخرین نفر از سلسلة پادشاهان «حمیری» بود، به دین یهود گروید و قوم حمیر نیز به پیروی از او یهودی شدند. در آن هنگام اهالی «نجران» در شمال یمن کماکان مسیحی بودند. سرکردگان یهود پادشاه را ترغیب کردند که به نجران برود و مردم آن سامان را به آئین یهود دعوت کند و ذونواس همراه با سران یهود به نجران رفت و از مسیحیان خواست که آئین مسیحیت را رها کرده و یهودی شوند. مردم نجران به درخواست همراه با اصرار ذونواس پاسخ منفی دادند و اعلام کردند که هرگز از دین خود دست نمی‌کشند. ذونواس دستور داد گودال‌های بزرگی حفر کنند و با هیزم انبوه و فراوانی که در آن گودال‌ها ریخت، آتش سوزنده‌ای برافروخت و زنان و مردان مسیحی را که حاضر به پذیرش دین یهود نبودند همراه با کودکان به درون آتش ‌انداخت و زنده زنده سوزاند. جمعی را هم با شمشیر گردن زد. مورخان تعداد مسیحیان کشته‌شده در آن جنایت وحشیانه را بیست هزار نفر یاد کرده‌اند.

۲- علاوه‌بر کلام وحی که در آیات اول سوره بروج از این جنایت هولناک خبر می‌دهد و اصحاب اُخدود را سزاوار عذابی سخت می‌داند، مورخان غیر مسلمان فراوانی از جمله مورخان مسیحی قبل از اسلام اعم از سریانی و حبشی، نیز که برخی از آنها خود شاهد آن جنایت ددمنشانه ‏(هولوکاست یهودیان علیه مسیحیان) بوده‌اند، ماجرای آن هولوکاست را به تفصیل ذکر کرده‌اند. در این میان نامه شمعون، اسقف «بیت اَرْشام» به رئیس ‌دیر «جبله» از کهن‌ترین این اسناد است که نویسنده آن در سال ۵۲۴ میلادی -۸۶ سال قبل از بعثت پیامبر اعظم (ص)- به عنوان سفیر صلح امپراطور روم شرقی به سوی مُنذر سوم، پادشاه حیره اعزام شده بود.

۳- مورخان مسیحی ضمن شرح و توصیفی که از آن واقعه هولناک و جنایت اجداد صهیونیست‌های کنونی ارائه داده‌اند، به این نکته نیز اشاره کرده‌اند که در آن ماجرا، یکی از مسیحیان نجران که موفق به فرار شده بود خود را به دربار قیصر، امپراطور روم رساند و از ذونواس و جنایتی که علیه مسیحیان مرتکب شده بود، شکایت کرده و درخواست کمک کرد.قیصر نامه‌ای به «نجاشی»، پادشاه حبشه که مسیحی و هم‌پیمان امپراطوری روم بود، نوشت و از او خواست انتقام خون مسیحیان نجران را از ذونواس بگیرد. در نامه شمعون، اسقف بیت اَرشام آمده است که نجاشی از شنیدن این جنایت به شدت برافروخت و سپاهی به یمن اعزام کرد. سپاهیان او، لشکر ذونواس را به سختی شکست داده و گروه زیادی از آنان را به قتل رساندند و سرزمین یمن به دست نجاشی افتاد و به یکی از ایالات حبشه تبدیل شد.

۴- در یادداشت کیهان ۱۰ آبان ۹۹ (دامنه بلند یک پیام کوتاه) به اسناد غیر قابل تردیدی اشاره کرده بودیم که نشان می‌داد هولوکاست مورد ادعای صهیونیست‌ها و دولت‌های غربی، یک دروغ بزرگ و افسانه‌ای جعلی است و دقیقاً به همین علت است که هرگونه تحقیق درباره آن جرم تلقی می‌شود ولی در نوشته پیش‌روی، علاوه‌بر استناد به کلام وحی (سوره مبارکه بروج) به اسنادی از قول مورخان مسیحی اشاره کرده‌ایم که به وضوح نشان می‌دهد هولوکاست (زنده سوزاندن انسان‌ها) یک بار در تاریخ اتفاق افتاده است و آن‌هم توسط یهودیان (اجداد صهیونیست‌های کنونی) علیه مسیحیان مظلوم نجران.

و بالاخره انتظار آن است که اهالی فیلم و سینما، مخصوصاً دست‌اندرکاران سینمای متعهد و ارزش‌گرا، جنایت اصحاب اُخدود را همراه با مستندات آن بر پرده سینما آورند و در همان حال اسنادی را که نشان می‌دهد هولوکاست مورد ادعای صهیونیست‌ها یک افسانه جعلی و دروغ بزرگ تاریخی است بر ملا کنند. خدای مهربان، روح مطهر برادر عزیزمان مرحوم فرج‌الله سلحشور را با انبیاء و اولیاء -که دلباخته آنان بود-  محشور فرماید. آن مرحوم به جد درپی آن بود که زندگی حضرت موسی علیه‌السلام را به تصویر بکشد و پرداختن به ماجرای تاریخی اصحاب اُخدود را هم در برنامه کاری خود داشت. دیروز باخبر شدیم که قرار است سریال حضرت موسی علیه‌السلام در ۵۰ قسمت با کارگردانی برادر گرامی و توانمندمان آقای ابراهیم حاتمی‌کیا ساخته شود که امید است ماجرای اصحاب اُخدود نیز در آن جای ویژه‌ای داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 13
  • فراجناحی IR ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
    22 15
    بیان مسائل تاریخی به این وضوح کار بزرگی است و اجر فراوان هم دارد. البته ازکارشکنی و بهانه تراشی پیاده نظام صهیونیزم جهانی نباید غافل شد
  • IR ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    16 16
    صهیونیست های کثافت سلحشور را با پودر سرطانزا شهید و شورجه را مسموم کردند. بر جان حاتمی کیا بیمناکم.
  • علی مشهدی IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    15 14
    ممنون برادر حسین که به نکات زیبای قران کریم و اصحاب اخدود و قتل عام مسیحیان توسط یهودیان اشاره نمودی. امیدوارم که برادر ابراهیم حاتمی کیا در ساخت این سریال تاریخی و جذاب و پر بیننده در جهان موفق باشد...
  • IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    13 8
    باید مراقت حاتمی کیا بود. فوت سلحشور و بیماری شورجه عادی نبوده. از این صهیونیست ها هر چیزی بر میاد.
  • صادق هوشمند IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    2 1
    مواظب باشیم ! نکند این سریال آخرین اثر حاتمی کیا بشود !!!
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    1 0
    آقای شریعتمداری اینها نباید از لحاظ زمانی به هم بخورند حداقل ده ها سال بین شان فاصله است
  • IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    25 6
    در سال 1956 سیسیل ب دومیل فیلم ده فرمان را با بودجه 13 میلیون دلاری ساخت . 122.7 میلیون دلار فروش کرد. تقریبا ده برابر در همان سال ساخت. طی سالهای بعد و اکران مجدد جهانی میلیونها دلار به فروش اضافه شد .آن فیلم هنوز جزو آثار شاخص کلاسیک سینما محسوب میشود. فیلم پیامبر ، مصطفی عقاد بودجه 10 میلیون دلاری داشت . 15 میلیون دلار فروخت. هیچ کشوری آن را تحریم نکرد. محمد رسول الله ، مجیدی 63 میلیارد تومان بودجه داشت و فقط 14 میلیارد توان فروش کرد. 49 میلیارد تومان ضرر. آن مقدارفروش هم به دلیل اکران گسترده ، افزایش بهای بلیط ، حذف سایر فیلم های در حال فروش و دادن کارت های ویژه از طرف ادارات و مدارس بود. دو فیلم قبلی ابتدا تا اتنهای دو رسول را روایت میکنند ولی فیلم مجیدی فقط بخش کودکی رسول، که با این ترفند سعی میکند از موضوعات اختلاف برانگیز با سایر فرق اسلامی دوری جسته اکران در کشورهای عربی بدست آورد ولی برعکس مورد تحریم اکثر کشورها قرار گرفت. غلو در اعجاز و سایر رفتارهای رسول اسلام مشابه غلو های یوسف پیامبر بود. شرکت نور تابان در سال 90 تاسیس شده و دارای کارنامه ای مبهم ! کل سرمایه اش 50 میلیارد که 13 میلیارد از 63 میلیارد هزینه فیلم کمتر است ! تامین منابع دیگر نامعلوم ! مجیدی میگوید فروش فیلم برایش مهم نیست ! آیا دستمزد خودش هم مهم نبوده ، صلواتی آن را ساخته ؟ وزیر ارشاد رئیس سیما و کلیه افراد مسئول دیگر که نه تنها جلوی ریخت و پاشها و پولشوی ها در قالب فیلمسازی را نگرفته و آن را تشویق و ترویج کرده اند باید پاسخگو باشند. مجیدی و حاتمی کیا خود معترفند که فیلمساز حکومتی اند نه مردمی ! شریعتمداری که ادعای دفاع از محرومان دارد نباید وارد بازی شارلاتانهای فرصت طلب شود وگرنه فرقی با شهرام شارلاتان ندارد.
  • وحید IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
    1 0
    چرا از تاریخ ایران سریال نمیسازن ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس